Marcus 5 år (27 augusti)

Marcus firades på dagis, med ballong, kort och sång.
201408274191
Vi är som vanligt sent ute, men när jag märkte att Marcus förväntade sig kalas på sin riktiga födelsedag så skickade vi blixtsnabbt ut 4 sms-inbjudningar dagen innan den stora 5-årsdagen. Till vår stora glädje kom farmor och grattade:
IMG 2014-08-27 19.55.05
Käka middag, blåsa ljus på tårtan, lyssna på Ja-må-han-leva, ja, alltså det var en lång och tung väntan innan Marcus äntligen fick öppna presenter:
IMG 2014-08-27 20.00.35
Lego, tröjor, böcker och insektsutforskarväska. De först och sist nämnda presenterna har lett till en hel del bråk. Båda vill leka med StarWars skeppet och båda vill fånga och studera insekterna. Turas om? Nä, det funkar bara inte! Mattias surade i morse för att det inte var leksaksdag på skolan, för då skulle han ha tagit med sig insektsväskan och visat alla. Marcus surade för att skotten till skeppet ligger någonstans där vi inte hittar dem. Tur att de bara fyller år en gång om året, synd att det inte är på samma dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *