Hörsägen

Claes och Marcus, den senare hemskickad från dagis pga ”hängighet”, var och hälsade på hos en fårägare, där Claes fick hålla på med en av sina favoritsysselsättningar: pilla på en dator. I anslutning till hundhotellet (som fårägaren också driver) så stod tydligen en porslinshund i form av en schäfer fast målad svartvit för att föreställa en för gården mer passande ras: bordercollie. Farmor går och väcker Marcus, som satt och sov i bilen. Marcus får syn på porslinshunden:
-Det där är ju en schäfer.
Den var inte tillräckligt maskerad för att lura honom. Sen kan man ju fundera över hur han har lärt sig rasen schäfer, om man vill, eller så får kan man konstatera att den där minnesmästaren minns de mest onödiga saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *