Landet

Släpet fullt med saker, allt från gräsklippare, regnkläder, fåtölj, utemöbler till motorsåg, verktyg och en hel del annat. Vi tuffade iväg mot Söderköping vid halvett-tiden och lite före två var det lunchdags. På MAX träffade småfalkarna en tiger och Joanna blev störförälskad vid första ögonkastet. Ingen blygsel alls, tog emot godis och vinkade hejdå många, många gånger.
IMG 2014-07-14 13.49.03
I skrivande stund är vi på landet och ser fram emot ledighet och besök. Bada, leka med luftmadrassen, åka motorbåt, åka gummibåt, hundpromenader, käka på å-Caféet, vattenkrig, besök i Norrköping, sova, sova, sova och möjligen något mer står på önske-att-göra-listan. På en parallell lista står också olja altanen, slita ut heltäckningsmattor, byta hängrännor, bygga in mikron i köket och annat skojigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *