Happening

Nån gång på onsdagen, torsdagen veckan innan frisörbesöket började nerräkningen: ”På tisdag ska vi till Petra”. På måndagen ringde de från dagis och sa att Marcus var hängig. Jag hämtade grabben som hade nästan 40 graders feber och blev lite nervös över att behöva tala om för den grabben att frisörbesöket kanske skulle få ställas in för hans del. Han hade ju tillsammans med Mattias diskuterat frisyrer i flera dagar och planerat att be om röd och grön färg och… Vi kom hem vid halv tre, Marcus käkade tomtegröt och gick och la sig. Vid sju fick han en alvedon, han drack några gånger med några timmars mellanrum, annars sov han oavbrutet till följande morgon. Han var hemma från dagis på tisdagen och på kvällen hängde han med till Petra. Spana in glada killen:
glad marcus
(Foto: M Moberg-Falk)
De var så glada över sina tuppkammar! Dagen efter, när de visat upp sina frisyrer på skola/dagis, konstaterade Mattias att det inte var bra med tuppkam i skolan. På frågan ”varför inte?” fick vi veta att en kompis inte kunde låta bli att känna på den hela tiden. Och de var glada över besöket inne i stan. Rulltrapporna och tunnelbanan och inhandlandet av vantar gjorde störst intryck. Bussresan hörde jag ingenting om. Allt hade, enligt farmor, gått jättebra!

0 reaktioner till “Happening”

  1. Tänk att så lite som ett besök hos frisören kan bli en happening….. Härligt! Tror att dom gillar Petra också båda två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *