Kalas

Det är många som fyller år nu i mars. En som fyllde år igår är den här lilla älvan:
201403303763
Molly Mus är redan tre år och firade det med att gå på bio med sin mamma och se Tingeling. Vi styrde förbi och grattade älvan superfort, när vi var på väg till Gudö för att gratta andra tjejer som fyllde år för några dagar sen:
201403303766
Li fyllde 18 för några dagar sen och är snart lika gammal som Linda som fyllde häromdagen. Småfalkarna på plats skötte sig över förväntan, tycker jag nog; spilla bara lite mat (och förundras över att det ligger kvar tills man själv plockar upp det), inte så mycket hur-många-tuggor-är-det-kvar-tjafs, pilla Buddha i naveln så hårt så han ramlade baklänges, svårt att hålla koll på myrorna i brallan och ramla ner från soffan, käka stora lass med tårta (fast inte tills de spydde som andra, större falkar gjort), hålla hyfsad ljudvolym (Joanna har definitivt snappat upp hur en Falk låter ;-)), myrattack i brallan igen och slå huvudet i bordet (porslinet höll tror vi),.. Grabbarna överlyckliga över att gå till lekparken med storkusinen Li och plötsligt frös inte ens Mattias, som gnällde hela vägen från bilen och upp för backen om hur kallt det var. Joanna somnade innan vi styrt ut från terassområdet, men grabbarna höll sig vakna hela vägen hem (tack vare bokstavsleken – säg ett ord på A ”ambulans, akut, albatross…” (Mattias), ”Anna! Träd” (Marcus)). Tack för en trevlig middag och fika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *