Påskharen på besök!

Precis när Janne och Helen kom över så siktade vi påskharen. Ja, ”vi” som i alla utom grabbarna som inte var tillräckligt snabba. Men de bekymrade sig inte så mycket över det, utan satte genast igång att leta efter påskägg. Och de hittade varsitt godis, tatuering och ballongfyllt ägg.
pask1
Farmor kom också förbi och lämnade påskägg, som påskharen felaktigt hade levererat till henne. Äggen innehöll fina tröjor (tack, säger vi inofficiellt till farmor och officiellt till påskharen).
pask
Sen hade påskharen även utnyttjat posten för att leverera ännu fler presenter: godis till grabbarna och tröja till Joanna (stort tack, Linda). Marcus fick den äran att öppna paketet och han slet verkligen upp det. S-L-E-T upp det. Vaddet i det vadderade kuvertet tog ungefär en kvart att dammsuga upp (hur lyckas de?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *