Mer kalasande

Det har inte funnits ork eller tid att uppdatera bloggen på ganska länge, så inläggen kommer i lite konstig ordning (alltså inte i tidsordning). Vi var ju på ett annat kalas också häromveckan, när Lis 17e födelsedag skulle firas. Inga foton på det (busandet och medföljande ljudvolymen på ungarna är inget vi vill påminnas om heller), men grabbarna fick en kalaspåse med sig hem (tack Linda!) och de tjatade hela vägen hem om att de ville bada och använda påsens innehåll. Och det fick de, men bara en kvart så det blev lite besvikna miner när de inte fick ta Henata-badbollen. Men den som spar han har, de ska få slå sönder den vad det lider. Och kvarten blev en halvtimme, som vanligt, och hela badrummet blev plaskvått, som vanligt.
bad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *