Nytt rekord

Halvmulen morgon gjorde att vi inte var så badsugna som vi brukar vara, så vi bestämde oss för att ta tag i ett jobbigt måste-göra innan vi åker hem: åka iväg med skräp till tippen. Vi packade in tvättmaskin och annat i släpet och oss i bilen vid halv-ett tiden och åkte till återvinningsstationen i Söderköping. GISSA om vi blev förvånade när vi kom dit och en som jobbar där kom och kollade vad vi hade i släpet, grabbade tag i mikron och kånkade iväg med den där den skulle vara. Vi, vana vid Jordbrotippen där man sällan ens hittar någon som jobbar där, blev alldeles stumma. Han hjälpte till!

Med släpet snabbt tömt åkte vi till Norrköping och köpte golv. Vid halvsjutiden var vi hemma igen och käkade middag. Och nu måste ni hålla i er: vi satte igång att lägga golv i ett av rummen! Fattar ni? Som i på en gång, samma dag, från tanke till handling en och samma dag. Vi tömde rummet på våningssäng, tog bort lister och slet ut heltäckningsmattan och då såg det ut så här:
201408064125
Första raden klar och andra påbörjad:
201408064130
Alla hjälpte till:
201408064135
Joanna tyckte att sågen lät lite mycket:
201408064136
Halv elva, dvs tre timmar senare såg det ut såhär:
201408064137
Golvet på plats, lister på plats igen. Det jobbigaste i det hela var att få ut våningssängen, och den sena timmen och mörkret gjorde att vi inte kunde fortsätta. Tre timmar från start till mål. Det stora rekordet är dock att vi gjorde allt på en gång, utan att låta det inhandlade få ligga till sig ett halvår eller så först. Vi köpte golv till de två andra sovrummen också, och även till hallen. Få se om det får ligga till sig i ett tag, så att vi kommer tillbaka till snittet på ett halvår. Kanske chockar vi oss själva igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *