Modiga Marcus

Marcus påstod att han skulle hoppa från hopptornet. Jaså, sa vi och följde med honom. Han och Claes klättrade upp. Claes hoppade i och Marcus ångrade sig och var på väg ner igen. Ok, sa vi, man behöver inte hoppa om man inte vill, men du får komma ner och lämna plats till de som vill hoppa. Men då hittade han nytt mod och klättrade upp igen. Stod inte särskilt länge och tvekade…
201407214045
…innan han hoppade i och gjorde värsta magplasket. Men det modet!! Claes erkände efteråt att han ju var tvungen att hoppa eftersom Marcus lovat göra det, men att det kändes rätt högt.
201407214046
Fotografen ber om ursäkt för de taffliga fotona, men hon höll faktiskt en blivande småfalkssäl i andra handen, en liten Joanna som springer helt hämningslöst på de hyfsat långa och vingliga bryggorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *