Snart så

Först var det jämmer och elände och tjat och gnat och gnäll och suckar i hundra år eller så över kapellet och bågar. Sen ordnade det sig och båten har ett nytt kapell och nya bågar. Sen var det det där med den obesiktigade båttrailern. Det ordnade sig efter en tur till Nynäshamns bilbesiktning. Sen var det det den där lilla detaljen med motorn till motorbåten. Den startade så fint efter 14 års vila, men sen var det nånting med nånting som gjorde att det inte kom vatten där det skulle komma vatten, och kyldes motorn som den skulle? Mutter, gnäll, frustration, skrikande, svärande, skruvande, funderande, avdragna bultar, inhandlande av det ena efter det andra, byte av impeller. Så det var ju ett tag när det hela såg ganska mörkt ut:
201407064003
Men nu står båten hemma på landet. Så nära vatten och sjösättning har den inte varit på gud-vet-hur länge.
201407104006

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *