Midsommarafton

Midsommarafton inleddes med shopping på Ica Maxi, ett favorithak om man ska döma av besöksfrekvensen. På hemvägen såg vi en skylt utanför Tungelsta kyrka om att det hade midsommarfirande där. Hmm, tänkte vi, nja… kanske borde vi… nja. Vi slapp besluta själva, för granngrabben med föräldrar knackade på och undrade om vi skulle med dit. Så dit gick Claes med grabbarna medan jag och sovande Joanna stannade hemma.
Grabbarna gick tipspromenad under tiden som andra dansade runt midsommarstången.
IMG 2014-06-20 14.57.00
De kastade pil och vann svärd (Marcus på en gång, och Mattias efter mycket surande och ett nytt försök).
IMG 2014-06-20 15.48.07
Hemma igen kom JariJennyMayaMollyoMy över och firade årets ljusaste dag. I kyligt väder. Vi tände vår midsommareld och kröp närmare och närmare för att värma oss medan vi väntade på att köttet och osten skulle bli klart på grillen.
201406203966
God mat, ingen sill så långt ögat nådde, men trevligt sällskap och jordgubbstårta till efterrätt, och så var midsommaren över.
IMG 2014-06-20 19.57.11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *