Diverse

Öppet hus på skolan i början av veckan och Claes jobbade så lägligt 8-20. Som tur var ställde farmor upp och shoppade kakor och nallar tillsammans med mig. Värdefulla alster som de små entreprenörerna på skolan hade gjort. Allt till förmån för ett besök på Tom Tits (som för övrigt var mycket lyckat, Mattias ville genast tillbaka).
201406093949
En av många fikastunder hos farmor:
201406123951
Besök i Farsta (idag, tvunget för att shoppa presenter till 7-årskalas i morgon. Claes jobbar som vanligt 8-20, så himla lägligt). Linda funderade häromdagen lite på om Lotta och/eller Monica kunde langa lugnande och det var ett tag där när jag börjar undra om det inte hade varit en bra idé. Nånstans där när vi precis satt oss till lunchbords och Mattias kläcker ur sig att han är kissnödig. Helt omöjligt att lämna småttingarna kvar för att springa iväg med honom, runt hela Farsta innecentrum. Lugnande lockade då, när jag frustrerat frågade om de inte hade toa där på fiket och fick nekande svar, och sen när Joanna drog iväg åt ett håll, Mattias gnällde över hur kissnödig han var och Marcus lallade runt i sin egen värld. Då undrade jag om det inte kanske finns något kemiskt sätt att coola ner sig lite.
201406143955
Linda valde kolhydrat och gröt uppladdning, men jag, jag laddade upp med en promenad med hundar och småfalkar i Ågesta:
201406143953
Det var mumma för själen. Faktiskt. Joanna och Mattias samlade stenar, Joanna med en intensitet åt det fanatiska hållet. Marcus berättade om jordhumlor. Igen. Jag har gett upp om att försöka få honom att förstå att det inte finns jordhumlor, för då går han igång ännu mer och visar och berättar hur de hoppar upp ur jorden, fäller ut vingarna och flyger och…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *