Avslutning gymnastiken

I onsdags var det dags för sista gymnastikpasset för den här terminen. Joanna såg väldigt målmedveten och redo ut när vi klev ur bilen:
201405143870
Och nu fick hon äntligen vara med! Hon provade några saker, hon skulle gärna ha provat alltihop, men vi stoppade henne t ex från att klättra upp på plinten och där göra en kullerbytta ner på golvet. Hon fick heller inte klättra upp i ribbstolarna och hoppa ner på madrassen. Inte för att hon skulle ha tvekat, utan egentligen just därför. Lite för vild, den här tjejen..
201405143874
Ordningspolisen Marcus stod ordentligt i varje kö som bildades på de olika ställena längs hinderbanan och han kunde inte tänka sig att göra hindren i annan ordning än den som fröken visat. Därför var det svårt att fota honom, men han var med och tog stolt emot sitt diplom för gångna terminen.
201405143872

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *