Intet nytt

Shopping inför kalas gjorde alla småfalkarna glada. Alla leksaksaffärer är en favoritaffär.
joanna
Marcus påstår att farsan hans dricker mycket läsk och alltså har en läsk-ig mage. Mattias sjöng sången Bagare Bengtsson hundra gånger igår och nu har jag den eländiga sången på hjärnan och undrar varför man har en fläskkorv i hand när man kämpar som en man. Joanna ska tillbaka till dagis idag efter två heldagar med sin farsa och jag undrar vem av dem som är gladast över att vila sig från ifrån varann. Jag jobbar lagom mycket just nu. Claes ser fram emot en lång sommarsemester. Jassa ska till att löpa. Kim har satt sig själv på någon sorts äta-var-tredje-dag diet. Milou blir vitare och vitare. Hampus har snart nått sin normala matchvikt igen, Tyke jagar Tintin och Tintin ropar på Milou.

Det händer inte mycket med andra ord. Ungarna säger underbart roliga saker, men jag kan inte komma ihåg det när det är dags att uppdatera bloggen (och ingen hjälp har jag av Claes heller när det gäller det), minns inte ens fast jag tänker att ”det är ju så roligt, så det kan jag ju bara inte glömma”. Det går att glömma de roligaste saker kan jag meddela. Och inga foton har jag som skulle hjälpa mig att minnas det jag glömt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *