Dop 22 februari

Det var dags för dop igen, denna gång var det lilla My som skulle få sina namn och upptas i gemenskapen. Grabbarna var rena och fina, från start i alla fall. Vi var på plats en timme innan, under över alla under. Grabbarna fick springa av sig lite överskottsenergi i samlingssalen tillsammans med Maya och Molly.
201402223718
Joanna var också fin, och alldeles nyväckt straxt innan vi skulle gå in i kyrkan. Jag var en av fyra faddrar och skulle gå in tillsammans med huvudpersonen. Så småfalkarna satt på stolarna med Helen. En stund i alla fall, för efter ett tag smög Marcus fram till oss, följd av Mattias ca tio minuter senare.
201402223723
Huvudpersonen My Eveliina Jenny tillsammans med mamma och pappa (notera att alla – ALLA – tre har ögonen öppna samtidigt!)
201402223720
Efter dopet, som gick bra (My gav inte ett pip ifrån sig ens när hon fick vatten på sig), var det dags för fika. Ett tiotal barn, där den äldsta var 6, garanterade att det inte blev tyst många sekunder. De sprang runt, runt och hade kul. Sen fick något dem flesta att sätta sig. De satt snällt några minuter, sen flyttade de gradvis närmare och närmare…
201402223725
Tills de stod allihop vid presentbordet:
201402223728

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *