Skridskosöndag

Jag var på kontoret och jobbade igår, så följande är ren spekulation. Ungarna leker inne med grannkompisen Liam. Liams pappa kommer och föreslår en gemensam tur till Hanveden för att åka skridskor. Alla grabbarna jublar. Claes jublar också och hoppar glatt upp, för nu slipper han ju sitta och kolla på herr-stafetten. Skönt att  slippa se herrarna ta guld i direktsändning. Alternativt scenario är att att Claes åker trots OS och skidstafett för att göra grabbarna glada. Iväg kom de i alla fall.

2014-02-16 11.56.11
Mattias och Marcus hade kul, Joanna satt snällt i vagnen och tittade på (inte hela tiden, det var tydligen så tråkigt att hon somnade en sväng).
2014-02-16 11.56.06
När skridskoåkningen stängde kom ISBILEN! Alla grabbarna var, enligt uppgift, imponerade och ville kolla in proceduren.
2014-02-16 13.07.20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *