Skridskopremiär

Så var det då äntligen dags: första skridskoturen för både Mattias och Marcus. Att vi kom till skott i år och inte redan förra året (då vi fixade skridskor till Mattias), är väl mest för att Mattias ska åka skridskor med skolklassen en dag i veckan några veckor framöver. Det var första gången för Claes på sisådär 25 år (några gånger åkte han väl förresten när Jari tränade hockey). Efter införskaffande av hjälm (till Claes) och skridskor (till Claes och Marcus), så åkte vi till Hanveden. Grabbarna var lite spända, och jag frågade vem som ville hoppa ut på isen först. Mattias vågade inte gå först, men Marcus var glad frivillig försökskanin.
201401113650
Det var ju väldigt halt och ganska svårt att hålla balansen och det drattades på ändan många gånger, men efter en och en halv timme, när jag kom tillbaka efter hundpromenad med Nadja och Joanna, så var grabbarna fantastiskt duktiga. De tog sig fram utan att ramla och inte bara det, de å-k-t-e skridskor (i motsats till att stapla fram på dem), i alla fall Mattias.
201401113651
Lite spel med lånad klubba blev det också:
2014-01-11 12.43.46
På det första ”grupp”fotot stod de båda två, men det fotot (taget ett par sekunder innan fotot nedan) var så svart så det ratade jag. Det jag ville säga med det är att fotot nedan kanske är orättvist mot Marcus, han stod på benen han med stor del av tiden.
2014-01-11 12.48.48

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *