Julfint på landet

Claes och småfalkarna var nere en sväng här i Söderköping en helg för några veckor sedan, medan jag var hemma (och jobbade). När de kom hem hade de en hemlighet. Ojojoj, vad svårt det var för Mattias att hålla tyst. Han våndades och våndades och erkände att ”Det är så svååååårt att inte säga!”. Vi vet ju vilket stort behov han har av att prata och att han ändå klarade av att hålla det hemligt att de hade julpyntat här var verkligen en bedrift! Så här fint är det här:
2013-12-26 17.54.20
Julstjärnor, ljusstakar och julgran.. Ni fattar va, vad svårt det var för Mattias att hålla tyst!
2013-12-26 17.54.37
Nästan lika jobbigt som att veta om att de har en hemlighet utan att själv ha en aning om vad det är. Fatta vad svårt att INTE förhöra Mattias..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *