Julafton

Den så efterlängtade julaftonen kom till slut. Den började med stor besvikelse, när grabbarna gick upp och upptäckte att jultomten inte hade varit på besök under natten. De väntade och väntade, men ingen tomte. Vi satte oss i bilen för att åka iväg till mormor, glömde några saker, åkte tillbaka för att hämta det. ”Kolla om tomten har varit hemma hos oss!” skriker Mattias upphetsat åt oss. Ingen tomte. Vi åkte till mormor till slut och där hade tomten varit! Lite klent med foton, men ett på Joanna som tittar på lilla My finns:
201312243549
Om mängden foton hade varit en tiondel av mängden julklappar hade jag varit ganska nöjd:
201312243559
Ett till foto hittade jag i alla fall:
201312243563
Tack tomten och alla som hjälpte honom! Småfalkarna är så glada över sina julklappar (och längtar redan efter nästa julafton – då ska vi försöka komma ihåg att fota).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *