Ljus i mörkret

Claes, jag och Joanna var och pratade lite med tomten och under tiden var grabbarna med farmor på bio (separat inlägg när Claes laddat upp foton). När vi hämtade grabbarna tog vi, efter tips från farmor, en tur förbi ett omtalat hus i Tyresö känt för juldekorationer. Och det fanns ett och annat att titta på, grävskopa vars kontur var klädd med lampor, släde, tomtar… Svårfotat dock från rörlig bil:
201312223518
Sen åkte vi till Hundveden och släppte ut hundarna. Med av Claes inhandlade lampor runt halsen. På hundarna alltså.
201312223519
De såg ut som lågtflygande små ufon när de sprang omkring. De där tre prickarna uppe mot höger i bild är Kims ögon och hans lampa. Det är så mörkt nu, så till och med jag längtar lite efter snö som lyser upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *