”Kvälls”aktivitet

Föräldra”kväll” på skolan, 15.30-17.30. För oss som jobbar inne i stan betyder det alltså i princip halvdag. Vid fyra-tiden var jag på plats och då hade Claes varit där en stund redan med småfalkarna. Kön till varmkorvförsäljningen var ungefär hela flygelns längd, men vi väntade någon halvtimme och ställde oss sen i den mer lagom långa kön. Populärt bland barnen.
201312103484
Mattias hann jag (knappt) fånga på bild, Marcus försvann iväg nånstans och eftersom det är lite känsligt det där med att fota när andras ungar är där (publicering på Internet och så..) så gav jag upp. Mattias visade stolt upp sin sol-bok, mån-bok, mattebok och skrivbok. Han kan för övrigt både läsa och skriva nu – helt fantastiskt!
201312103483
Sen var ryggsäcken ute och gick lite med Joanna:
201312103487

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *