Årets sista födelsedag

Glögg och pepparkakor.
201312013470
Fika och presenter!
201312013472
Joanna pratade lite med hundarna på farmors väska.
201312013474
Lotta såg att Joanna pillade på orkidéerna i fönstret och sa åt henne att sluta med det. Joanna tittade lite på Lotta och körde sen sitt vanliga ”hör-inte” eller ”gäller-nog-inte-mig-ändå” eller ”skiter-jag-i-vad-du-säger” och fortsatte pilla på orkidéerna. Oops, Lotta reste sig, gick mot Joanna och hej-du-vinterland vilken fart Joanna fick på benen. Jag tror att hon siktade på mig, men hann inte fram. Lotta lyfte upp henne och sen började vem-står-ut-längst-matchen: Joanna skrek för full hals och Lotta total-ignorerade. Li gav sig in i matchen och överröstade nog Joanna där ett tag och vi kan konstatera att Lotta/Li vann överlägset. Joanna gav upp, blev tyst, fick ny blöja och pyjamas och blev glad igen och sen var alla kompisar igen.
201312013475
Jag fick så fina presenter så jag blir alldeles tårögd. Alla inriktade bara på mig, bara må-bra-saker, inga hushållsapparater, inga sladdar/mojänger till bilen, bara till mig, mig, mig. Pyjamas i perfekt storlek, linne i underbar färg (kanske att en valk (volang) på magen ska bort innan den kommer till sin fulla rätt), choklad, bok, elektrisk fotfil, biobiljetter. Tack alla för de fina presenterna och för att ni tog er tid att komma över och gratta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *