Julen börjar närma sig…

Grabbarna fick varsin katalog från någon leksaksaffär. I katalogen, som de behandlar som en riktig skatt, kan man kryssa för de saker man önskar sig. Mattias på morgonkvisten:
– Jag har kryssat för Joanna-saker också. Jag vill ju inte att hon ska vara utan klappar från tomten.
Måhända är det sagt helt utan baktankar (vilket jag tror), men man skulle ju alternativt kunna gissa på att han försöker samla snällhetspoäng för att kompensera alla minuspoäng han har – eller åtminstone borde ha – hos Jultomten.

I bilen på väg hemåt häromdagen frågade Mattias om tomten finns på riktigt eller om det är någon som har klätt ut sig. Jag vill inte ljuga, så jag låtsades inte höra för att slippa svara. Sen hör vi grabbarna diskutera i baksätet att han nog finns på riktigt. Jag vet ju egentligen att det finns riktiga tomtar, för vi har faktiskt en del riktiga Tomtar på jobbet, med äkta vara på loftet. Bland alla Nötter. Och så finns det några normala medarbetare också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *