Joanna

Den här helgen återges med fokus på Joanna. Vi glömmer grannungens sönderslagna lasersvärd, vår resa till Farsta för att inhandla ett nytt svärd, som vi la på biltaket och åkte iväg och kom på efter 500 meter att det kanske inte var det allra bästa stället att transportera hem svärdet på och åkte tillbaka för att konstatera att någon varit väldigt snabb på att plocka upp det (hoppas det svärdet föranleder åtminstone hälften så mycket bråk som vi haft med grabbarna denna helg, det vore straff nog för att stjäla en barnleksak). Vi glömmer att vi fick gå och köpa ett nytt svärd, som vi la inne i bilen denna gång (learning by doing). Vi glömmer också alla miljoners bråk om ingenting, Mattias surpuppeutbrott när han blev utslängd från studsmattan av Jari för att att han och Marcus inte slutade slåss. Vi glömmer också alla ”jag-vill-ha..”-utbrott och alla ”jag-vill-inte..”-utbrott, alla bråk vid middagsbordet, alla datorrelaterade högljudda diskussioner. När vi har glömt allt detta och lika mycket till så var det faktiskt en kanonbra helg! Strålande sol och högsommarvärme. Joanna älskar att vara ute och blir arg när vi lyfter in henne. En tjej som har studerat sina storebrorsor vet hur man gör med bandyklubban och bollen:
matte 013
Joanna surade inte i Farsta, hon lekte tittut mellan pelare.
matte 016
Och sprang omkring barfota:
matte 015
Somnade som en stock i bilen gjorde hon också.
matte 014

0 reaktioner till “Joanna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *