Temperamentsfulla Joanna

Joanna utforskar världen. En bra sak med landet är att vi inte har någon grind till grabbarnas rum och hon kan alltså hänga med dom som hon vill. Allt ska smakas på:
matte 003
Det är inte sällan man ser henne med något i munnen (sorry, Claes, kunde inte låta bli att ta med det uttryck som du gillar att reta dig på; ”ofta” är inte alls lika roligt att skriva nu som ”inte sällan”).
matte 001
Joanna är en liten solstråle för det mesta, men hon kan också bli riktigt skitförbannad, till exempel om nån grabb bär på henne mot hennes vilja, eller tar en leksak ifrån henne som hon hittat och vill ha. Den här lilla tjejen kommer nog att bli en utmaning vad det lider.
matte 002
Alla foton tagna av Mattias.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *