4-åringen

Marcus fyller år 27 augusti och inget annat, jag hör återkommande rykten (från olika håll) om att han skulle fylla år 28 augusti. Jag var med när han föddes och kan härmed dementera alla sådana rykten! Karolinska i Huddinge har planerade kejsarsnitt på torsdagar, så jag vet dessutom att det var en torsdag (liksom Joanna och My, och Mattias skulle också ha varit född en torsdag om allt gått som planerat, nu missade han torsdagen med ca 1,5 timme och föddes fredag istället).

I tisdags var det alltså fyra år sen Marcus kom och han hittade ett glassogram i brevlådan! Den lyckan! ”Till mig?”, ”Får jag ta en glass?” frågade han och var på väg till frysen. ”Jo, men i Pressbyråns frys” förklarade vi. En lyckad present (Tack, Linda).
matte 001
Han fick en plånbok och blev så glad, så glad över den med. En som bröt ihop totalt var Mattias, han hade ju inte fått en endaste present. Han surade och grinade på sitt rum ca en halvtimme och tog sen på sig tapperhetsmanteln och kom ut och firade sin lillebror tillsammans med JariJennyMayaMollyochMy.
matte 002
Middag och grön tårta med lila ros (som jag tiggde till mig på IcaMaxi eftersom Claes sa att de sagt på dagis att det var det Marcus drömde om).
matte 003
Vi firade honom igen hos mormor igår (där Mattias fick en plånbok!). Kanske ska han firas nån mer gång också (men det går lite segt med bestämmande av dag där), som tur är behöver han ingen förberedelsetid alls för att käka tårta med släkt och vänner, han ställer upp dygnets alla timmar gissar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *