I skogen på landet

Joanna, Claes och Marcus låg och sov så jag och Mattias tog hundarna och gick till skogs. Vi öppnade alltså dörren, klev ut på altanen, travade över tomten och fortsatte in i skogen. Vi gick en sväng längs fårstänglset som finns ca 200 meter bakom vårt hus och som löper (dels) parallellt med vår gata. Det stängslet verkar hägna in ett ordentligt stort område. Jag fotade Mattias när han bara var tvungen att ”testa” trappan över inhägnaden:
matte 019
Senare samma morgon packade jag en matsäck åt grabbarna och de fick gå ut i skogen själva medan vi löste melodikrysset (”vi” är här ungefär lika med Claes, jag känner igen en del barnvisor och vissa punk- och rocklåtar, annars är det mycket stora luckor hos mig när det kommer till melodikryssets frågor). Mattias fick ta med min telefon och gick bananas med fotandet, här följer ett axplock av det han producerade (ett, möjligen två, foton fick Marcus ta, antagligen för att Mattias ville ha ett någorlunda bra foto på sig själv och för att han insåg att han inte kunde ta det någorlunda bra fotot själv)
matte 020
Kolla sötnosen:
matte 021
Mattias fotar Mattias:
matte 022
Sensommartjut á la Ronja?
matte 023
Efter en dryg timme gick jag och Milou ut och letade upp grabbarna. Vi hittade dem ca en halv kilometer bort (i skogen mellan femte huset från vårt och fårstänglset). De hade spelat in en miljon videosnuttar på sig själva och vi skrattade så vi grät när vi kollade på dom. Fantastiskt lyckad utflykt! De kan nog få förtroendet igen att gå en sväng i skogen själva.
matte 024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *