Stadsbesök

Igår var vi in till stan en sväng. Claes och Marcus besökte Claes jobb, jag, Joanna och Mattias besökte chokladfabriken (så mycket gott finns det där!). Sen McDonalds, Nespresso, HM, en till HM och ännu en HM innan vi hittade t-shirtarna jag lovat till grabbarna. Ninja turtles är det på dom. Ingen aning om vad det är för tv-program de kommer ifrån, men populära är t-shirtarna. Mattias första kommentar i morse var ”Pappa vet vad alla turtles heter!”. ”Nähä, det tror jag inte alls att han vet”, svarade jag. ”JO! Han kollade på plattan”. Så nu är det alltså meningen att jag också ska lära mig vad de eländiga djuren heter. Jag, som inte ens kan komma ihåg viktigare namn, såsom t ex vad mina uppdragsgivare heter… Skulle inte tro att jag tänker fylla namnminnesbanken med namn på Ninjaturtles.
201307303107

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *