Solig semesterdag

Vi åkte till Tyresta by för att käka frukost. Marcus kände igen sig och undrade om vi skulle ringa till träden igen. Nä, inte den här gången, svarade vi, vi ska till caféet och käka frukost. Där satt redan fyra poliser och fikade och vi fick upp förhoppningar om att det skulle vara gott kaffe (varför skulle annars två patrullbilar åka ut till Tyresta by en torsdagmorgon?). Kaffet var ok, Mattias var rädd för poliserna, och pannkaksfrukosten gick ner utan minsta bråk. Sen gick vi en sväng med hundarna, till gamla skidbacken. Jag och grabbarna klättrade upp och Mattias konstaterar ”Det här skulle vara en bra backe för de i biggest looser”. Han verkar snappa upp mer än man tror, även av engelskspråkiga program.
201307253088
Jag sprang in på Ica Maxi en sväng efteråt, Mattias hängde med. Han ville ha något, jag svarade nej, sluta tjata, han sa ok, jag ska inte tjata, jag sa att jag hade hört det förr. Vad kläcker ungen ur sig då, tror ni? Han pekar på sitt ansikte och säger:
-Ser det här ut som ett ansikte man inte kan lita på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *