IKEA

Vi åkte till IKEA för att försöka få ordning på våra nattliga problem. Det är inte så enkelt att sova med en propeller i sängen, en fot i ansiktet, en knuff i ryggen, en spark i magen, ett slag i ansiktet… Och sen är Joanna en propeller som åker ner i backen med jämna mellanrum, så nu var det dags: en spjälsäng inhandlades. Igen. Ingen av grabbarna använde den förra, så vi gjorde oss av med den för vi tänkte att vi kommer ändå aldrig behöva en spjälsäng mer. Så nu har vi såklart en spjälsäng:
201307123055
-Får vi en guldstjärna nu?
-Va?
-Vi har ju inte bråkat nånting på hela tiden på IKEA idag.
201307123054
Ensam i sängen hela natten, funkade bra. Hon vaknade som vanligt vid två, halv tre, drack välling, somnade om och vaknade igen vid halv fyra, drack välling och somnade om. Vaknade pigg som en lärka vid sju-tiden. Men vad är väl en sovmorgon…
201307133063

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *