Nu har vi shoppat igen

Vi var ner till Söderköping en sväng igår, undersökte ett hus, eller nåja, lät en besiktningsman, Lena, besiktiga det åt oss. Hon hittade inga oväntade eller oroväckande saker så vi skrev några timmar senare på ett köpekontrakt på huset. Ett fritidshus alltså. Där vi tänkte bo någon gång nu och då och låta grannarna hemma (och andra lidande) vila från oljuden från Småfalkarna. Regndroppar kom i stora skyfall under besiktningen med lite uppehåll också och det blixtrade och åskade, så ingen av oss kom på att man skulle kunna fota huset, men vi har ju en husbeskrivning med foton, som jag alltså har fotat:
matte 004
Och det firade vi sen hemma med en rostad macka med rökta räkor och aioli. Skål!
matte 003

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *