Badpremiär

En av sommarens finaste dagar hitills, hade vi igår. Vi åkte till Bauhaus och shoppade, slet i trädgården (ett annat inlägg, när jag har fotat det vi gjorde) och sen åkte vi iväg och badade. Nynäshamn och den hamnlösa Hamnviken var målet. Vi var där efter fem-tiden och det var fortfarande varmt och ljust. Och fullt med folk. Mattias hoppade i utan större åthävor, och jag med (typ), för det var varmt i vattnet. Marcus tog lite längre tid på sig, gick ner några steg i vattnet, upp igen, ner, upp, ner. Men sen var han som en säl, hoppade i från bryggan, ”simmade” in och sprang ut på bryggan igen, om och om igen.
matte 005
Sen ville Claes bada (!), vi bytte och jag var uppe med Joanna (som inte fick bada) och Mattias (som frös så han hackade tänder) och Marcus stod på bryggan, som går i vinkel. Claes tog sig ett dopp på djupa sidan av bryggan och tänkte sig nog att Marcus skulle stå kvar på bryggan under tiden. Men det gjorde han nu inte, utan han hoppade i och ni skulle ha sett hoppen som Claes gjorde när han såg det! Upp på bryggan, snabb som en panter, och ner igen på den grunda sidan (skvätte ner kvinnan som stod där, gissar jag). Fort gick det, 10:or på det!
matte 002
Marcus hann väl knappt komma upp till ytan efter sitt dyk från bryggan, men lite otäckt var det, jag ser ju gärna att någon står bredvid när de ännu inte simkunniga sälarna hoppar i.
matte 003

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *