Hektiskt

Uppdragsgivare håller på att tömma sina skrivbord innan de glada i hågen går på semester nu efter midsommar. Så därför ser mitt skrivbord inte helt lika tomt ut, för det uppdragsgivarna gjorde var att dumpa högar på mitt bord:
matte 005
Och det är därför det är tyst på bloggen. Jag skriver patentansökningar på löpande band istället för att skriva om Småfalkarnas dagar. Men vi har hunnit med (säsongs)avslutning av fotbollen. Föräldrar mot barn var det sagt, men förälder blev ihopparad med barn i samma lag, för vem vill gå hem med sura föräldrar som förlorat? Cirka 60 personer på plan blev en ganska… intressant tillställning. Det är inte bara barn som springer efter bollen i en enda stor klunga, kan jag meddela.
matte 001
Vi har hunnit handla. Hundra gånger eller så. Joanna brukar gilla att handla, det finns så mycket att titta på. Det svåra nu börjar bli att hålla kvar henne i kundvagnen. Och att få henne att låta bli att tugga på ”piparen” (alltså scannern) och på vagnlåset. Och att hålla reda på grabbarna, som drar iväg till leksaksavdelningen på självsäkra ben. Och att komma ihåg vad vi ska handla. Och att hitta tillbaka till bilen.
matte 002
Vi har också hunnit med några besök hos mormor. Vi har skördat potatis där, till grabbarnas stora förtjusning. För dem blev det en skattjakt med spade i jorden.
-KOLLA Marucs! Jag hittade en potatis!
-Wow! Jag kan ta den.
matte 003
Att det bara var sättpotatisen vi plockade upp igen (för tidig skörd) där under blast-djungeln spelade verkligen ingen roll, inte för grabbarna i alla fall. Och Marcus, älskade lilla fika-pojken, får ju alltid fika hos mormor.
matte 004
Hörs igen när jag grävt fram skrivbordet och putsat till fristlistan lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *