Berga-besök

Farmor kom och hämtade upp grabbarna och tog med dem till Berga Lantbruksskola. För att titta på djuren enligt uppgift.

Efter ett tag kommer ett MMS:
”Vaddå titta på djur..?”
IMG_0259_20130602T185806-460
Det mesta blev utkonkurrerat av brandbilen, som de fick klättra på.
-Vad gjorde ni mer då?
-Vi såg en hund som puttade på korna! berättar Marcus.
-Nähä, den vallade korna, rättade Mattias.
De hade tittat på kaninhoppning, klappat kaniner, sett hästar som kört vagn med människor i, en hund som satt i en lerpöl, de hade klappat en kalv, ätit glass (”Bautarstor glass”), ambulans, djurambulans gjord för hundar och kaniner, varit i korgen på stegbilen, sett två brandbilar och en chefsbil (ja, brandbilen dök upp många gånger när de berättade om sin dag), de försökte mata kalven med blommor, men den ville inte ha dom, när de tog in mjölkkossorna och så var det något om någon ko som hoppade över staket…. och sen kommer jag inte ihåg mer av allt deras pladdrande.
Tack säger vi till Monica!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *