Morgonpromenad

Söndagmorgon vid halvåtta tiden var det dags för morgonpromenad med hundarna. Min förhoppning var att Joanna, som varit vaken sen halv fem, skulle somna. Mattias studsade till min stora förvåning upp och vill hänga med. Ganska snart visar det sig varför:
-Kan vi gå till min skola?
-Ja, kan vi väl.
-Jag vill visa dig var jag ska gå. B-vingen. Inte ryggraden, och det finns A-vinge också, och man kan gå så (han visar med händerna) och sen svänga så och då kommer man….
Det finns en liten grabb i Tungelsta som är väldigt förväntansfull inför sin skolstart. De har börjat göra studiebesök där nu med dagis, de besöker förskoleklassen och de blivande fröknarna en eller ett par gånger i veckan.

Mattias visade den ena klätterställningen också:
matte 009
Och såhär bra gick det med att få Joanna att sova:
matte 008
Hon ville klättra ur vagnen och leka med Mattias.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *