Lördagsprojekt

Vi påbörjade ett projekt igår:
201305042905
Och vi avslutade det faktiskt samma dag! Inte själva då, Jari och Jenny kom över med tjejerna och hjälpte till. Så nu har vi ett insynsskydd mot gatan på ena sidan. Andra sidan kommer att ha garaget som insynsskydd, och vilket årtionde det sätts upp väntar vi med spänning på att få veta.
201305042906
Det var inget lokalt regn över en kvadratmeter av altanen, det var jag som var lite valhänt med tändvätskan. Sköljde och sköljde så nu ska det väl inte börja brinna där hoppas jag och ingen ska kunna bli sjuk ens om man (hon) slickar lite på altanen. Studsmattan, gungorna och cyklarna var gårdagens melodi för ungarna, men Molly tog sig tid att leka lite med den minst mobila tjejen Joanna.
201305042910
Och kvällen avslutades med grillad mat. Joanna hade haft alldeles för mycket att kolla på och syssla med under dagen för att hinna ta en tupplur, så vid middagen gjorde hon ”en Marcus” och somnade sittande i stolen direkt efter sista tuggan.
201305042908
Stort tack för hjälpen och trevligt sällskap!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *