Shoppingglädje

Det börjar tina så smått och mängden vattenpölar och storleken på dom växer, så efter dagishämtning var vi tvungna att åka och shoppa galonkläder till Mattias. Mattias var överlycklig, han gillar att shoppa grejer och kläder och allt möjligt. Jag har aldrig förstått förtjusningen i att shoppa, men det är underbart att se glada miner hos barnen. Mattias med sina galonkläder i påsen och Marcus med en cykelhjälm i handen och Joanna allmänt glad i vagnen:
shopping
Vi råkade snubbla på en billig 12″ cykel och impulsshoppade den till Marcus. ”Då blir det rättvist”, instämde Mattias, ”Marcus får cykel och jag får galonkläder”. Intressant rättvisekänsla, jag gissar att han i hemlighet var lite nöjd med att han fick 3 saker (byxor, jacka, vantar) medan Marcus bara fick två.
cykel
Så i morse var Mattias brandman, helt röd och Marcus var polisman, helt blå. Mattias var tvungen att låna min mössa för att få vara alldeles, alldeles röd. Få se nu då om dom är lite torrare idag när vi hämtar dom, än vad dom var igår. Och det lär vara bråttom hem till cyklarna, så kanske går hämtningen undan.
blarod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *