Skruttan

Från njurinsuffiens, via juvertumör, konstaterad infektion – ”men vi vet inte var”-, misstanke om livmodersinflammation, till infektion i urinblåsan som gått upp till njurarna. Fördröjning med minst en dag att komma igång med rätt antibiotika (”Jag vet inte vad som har hänt, ni var med på vår ringlista”). Bagis får inte högsta betyg precis. Och de reparerade det inte ett dugg när jag fick otillräckligt med antibiotika utskrivet:
-De här kommer inte att räcka om hon ska äta trekvarts tablett per dag i tjugo dagar, säger jag när jag ringer upp.
-Vaddå, för att det är trekvarts tablett?
-Va? Nä, för att det är tio tabletter totalt, och då räcker de inte i tjugo dagar.
-Då får du ringa och förlänga det då.
Och jag som trodde att jag just ringde och försökte fixa ett fel som blivit. Jag gav upp och la på. Tur för deras finanser att det inte finns några dygnet-runt-alternativ i Stockholm.
201302182718
Nenne är skinn och ben och äter dåligt. Men nu med rätt antibiotika håller vi alla tummar att hon blir bra fort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *