Alla hjärtans dag

Grabbarna fick en alla-hjärtans-dag-present i morse: Angry Bird-tröjor. Glada miner och inga bråk på hela morgonen, däremot mycket angry-bird-lekar: de var arga fåglar och låtsades bli ivägskjutna och exploderade bredvid mig. Om och om och om och om igen. Ganska kul de femtio första gångerna, sen blev det lite tröttsamt.

Efter dagis såg de ut såhär:
201302142709
Marcus hade hjärtan målade på kinder och händer. Och hjärtan var (såklart) dagens tema och han kom hem med detta alster:
201302142710
Stolt som en tupp! På baksidan finns två frågor som han hade svarat på:
Hjärtat ska vara till någon/några man tycker om, vem vill du ge ditt hjärta till?
Till mamma, pappa, Mattias och min lillasyster.
Varföe ska de få ditt hjärta?
De lever med mig och är snälla, jag tycker om dom.

”Lever med mig”…? Ibland låter han som 100 år gammal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *