Den stora jakten på backar

Ännu en dagisledig dag att tillbringa med livliga grabbar och tjejer. Det var fint väder på förmiddagens hundpromenad och vi tog med stjärtlappar och hjälmar och hoppades hitta något ställe att använda dem på. Särlavägen ner mot ängen hade jag fyra hundar och ett barn, när grabbarna kröp och lekte hund.
201301172667
De var tappra och försökte åka på den svaga lutningen på Vretalundsvägen, med där gled det inte ett dugg. Vi testade backen ner från Kvarnvägen mot Rosgården, men den var sandad och dessutom hade den också för liten lutning. Men de klättrade upp för ungefär varenda snövall de kunde hitta och så åkte de ner därifrån i racerfart på sina lappar. 201301172668
Inne igen vid lunchtid och jag brände stekte plättar som gick ner utan minsta tjafs.
201301172671

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *