Pilatesdrottningen

Snart fem månader gammal och nu för tiden kan man tydligen inte börja för tidigt med whatever, i detta fall pilates.
201212272577
Eller så var det så att vi fick ett initierat tips om hur man kan testa att få upp slem ur luftvägarna hos just denna snart fem månader gamla prinsessa. Att ligga på rygg och bli gungad hit och dit gillar hon, det är när hon ligger på mage och gör samma sak som hon har högljudda synpukter efter några minuter. Och då snurrar jag henne ändå framför spegeln, som hon gillar så mycket. Om det funkar? Tja.. vet inte, vi snurrar vidare några dagar till.

0 reaktioner till “Pilatesdrottningen”

  1. Det är toppen att hon skriker! Då ventileras alla delar av lungorna vilket i och för sig kan vara lite jobbigt, för andra alltså:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *