Julaftonsmorgon – upptäckten

Klockan 8 väcker Mattias mig med orden ”Jag vill ha gröt”. Det var ju lite otippat, hade han inte sett julklapparna? Jag behövde inte oroa mig över det, för strax bubblade det över och orden snubblade ur mun på honom. Det visade sig att han redan hade spanat in julklapparna och visste att han hade fått det största, han hade också skakat på dom och var tvärsäker på att det är lego i en del. Vi upptäckte också att jultomten hade lagt klappar fel, klappar som skulle till andra personer.
-Tomten kanske trodde att vi alla skulle vara här i år, försökte jag och Mattias köpte det på en gång och sa att vi måste åka runt och lämna dom. Några klappar var till Linda och Mattias blev lite orolig:
-Vi vet ju inte var Linda bor!
Fortsättning följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *