Luciafirande

Luciafirande på dagis i år igen, men i år var det inte bara trista morsan som kollade, utan även farmor! Jag och Marcus hade parkettplats eftersom vi smet över från andra sidan och hamnade direkt bredvid scenen. Marcus sjöng med med hög röst (och sin egen tolkning av konstiga ord som ”han vattna sina fålar fem”). Mattias hade koll på farmor ”Jag såg farmor”, var det första han sa han när han kom till oss. Vi köade oss ner genom folkhavet till farmor, som fick ståplats längst bak och vis av förra årets trauma, utlöst av utebliven fika (som man ska ha med sig själv), hade jag i år även med fika (jag – JAG – bakade lussebullar på egen hand, inga russin hade jag, men skit i det, JAG bakade i alla fall lussebullar i år). Grabbarna verkade nöjda.
201212132512
Joanna var nöjd och missnöjd om vartannat. Trött tjej.
201212132514
Båda grabbarna var pepparkakor, en med M&M på mössan en utan.
201212132513
Marcus fick visa farmor hur det ser ut på hans sida också. Jag försökte fota, men att få med tre personer på ett och samma foto är inte helt lätt, i alla fall inte om två av dom är biltokiga småfalkar som är rätt trötta på att bli fotade.
201212132515
Puh, nu är det ett år (s vila) till nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *