Strålande sol

Claes jobbar 8-20 så jag får ha alla barnen alldeles för mig själv hela dagen (ooh, the joy!). Men det var strålande solsken, klarblå himmer och ungefär 7 minusgrader, som gjort för en promenad. Så hela cirkusen Småfalkarna och hundarna vandrade iväg till Konsum, en promenad på en dryg kilometer tur och retur. Total tidsåtgång ca 2 timmar, inkluderar då backklättring och åka-på-rumpan på snöberget som är uppskottat mot Konsumväggen, handla, bråka med varann, kisspauser (tvåbenta – av med overaller, av med one-piece, kissa, på med one-piece, på med overall), gå längs snövallar, kasta snö på varann, sparka snöfotbollar och en massa andra aktiviteter, så det var en rätt schysst (svårslagen) tid.
201212082494

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *