Min dag

Idag struntar vi i småfalkarna och pratar om mig, mig, mig. Och ok, lite småfalkar också. Jag fick ett presentkort på Spa deLuxe när jag fyllde 40 (alldeles nyss) och det gällde till den 27 november så idag var det dags. Fötterna badades, filades, hyvlades, sprayades, smörjdes, filades lite till, masserades och tånaglarna fixades till och fötterna blev till slut såhär fina:


Sen tog jag mig en rundtur på spa-stället. Den här avdelningen sneglade jag lite snabbt på och seglade glatt förbi utan att utnyttja:

På en terass fanns det en utepool med 35-gradigt vatten och utsikt över Stockholm (det här ligger på åttonde våningen), men med lillfalken ensam med sin mjölklösa pappa var det inte riktigt läge för att hoppa i. Däremot kunde jag inte motstå att prova en av dessa stolar:

Så sköna! De gungar lite lagom i liggläge. Jag vågade inte ligga där så länge, för risken att somna var alltför hög. Min spa-dag avslutades med en hälsolunch:


Vego-wrap, hälsoshot gjord på pressad apelsin och vete-nånting-som-lät-nyttigt och den shoten var riktigt god, hälsochips (jo, hon kallade dem det) och en dricka på ”Granatäpple, lime & fläder med örtextrakt från timjan, kolanöt, lakritsrot, fläder, chili och rosmarin ger dig en stunds solsken på flaska!”  Jag kunde ju såklart inte motstå en stunds solsken på flaska och den var god, riktigt god.

När jag kom hem frågade jag grabbarna vad de hade gjort på dagis idag och Mattias svarade att han lekt termos.
-Lekt termos?
-Ja, vi var dragon och hade slime och…
Jag försökte bringa klarhet i vad han hade gjort, men gav upp och nickade och låtsades att det var lika kristallklart för mig som för berättaren.
-Vad har du gjort idag, mamma, undrade han sen.
-Jag har varit och fått fötterna fixade.
-Har fiskar pussat på dina fötter?
-?? Öh, näe.
-Karin på dagis var och fixade sina fötter och då var det fiskar som pussade på dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *