Söndagen som var

Jag har hämtat mig nu. Jag tog med mig alla tre Småfalkarna till Port 73, där två äntligen skulle få håret klippt. Så långt gick det bra:

Nåja, ganska bra… Joanna satt på soffan med armarna i kors över bröstet och väntade under klippningen, drog mössan över ansiktet och visade tydligt hur orättvist det var att hon inte fick något annat när grabbarna blev klippta.

Sen skulle vi käka lunch på Subway. Sura Joanna bröt ihop när jag beställde tonfiskmacka med ost när hon ville ha utan ost. Hon drog iväg och jag kände hur pulsen gick upp ett snäpp till. Jag andades djupt, Mattias såg det och sprang efter henne. Hon lugnade ner sig och vi åt lunch. Sen bråkade vi igen när jag berättade att hon inte skulle få köpa ett gosedjur, vi köpte leksaker till Jussi och gick till bilen.

Av någon anledning fick jag för mig att jag skulle ge mig på att köra bilen genom biltvätten. Vi kan sammanfatta det med att jag andra varvet blev coachad av en OKQ8-anställd vars slutord var ”Och nu rör du ingenting!” Orden följdes av två händer som viftande sträcktes upp i luften. Jag fattade och lyfte bort mina händer från ratten.

Men bilen blev ren. Typ.

Resten av söndagen vilade jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *