Miniorerna 

Så var det då dags för bio med faster Linda. Inga foton på det denna gång, de var upptagna med att bli informerade om både det ena och andra om och av de pratglada bänkgrannarna. Jag plockade upp grabbarna på BR, hittade dem vid hyllan med miniorerna. Stort tack Linda, som tog sig tid en ledig torsdag!  Såhär såg det ut på väg hem:

 När jag precis hade lyckats lära mig namnen på Rorri och hans bilkompisar, byttes de ut mot bilarna i Blixten. Så jag lärde mig namnen på dom, bara för att något halvår senare inse att de var heeelt ute och att det var flygplan som gällde. Sen Skylanders, sen Dumma mig- figurer och nu miniorerna… Och mitt namnminne är inte det bästa ens när det gäller kunder. Jag ger upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *