Efter-bild

Joanna:
– Hänga kula i skogen.
Vad som definieras som en skog kanske man kan diskutera, jag tycker t ex inte att ett enda träd utgör en skog.
IMG_0277.JPG
Det gick ganska bra det här med att klä granen. Okej, lite diskussioner om vem som skulle hänga upp vilken kula, om de verkligen skulle hängas på samma gren allihop, om glittret skulle upp först av allt eller sist, var vilken kula skulle hänga. Ja, okej, okej, vi hade väl en del – ähum – diskussioner om huruvida man fick leka på stegen, under den eller överhuvudtaget vara nära den, lämpligheten i att kasta kulorna på golvet, om granen verkligen stod rakt. Kanhända att det var en del andra gran-relaterade diskussioner också, av vilka en del möjligen mynnade ut i en skriktävling mellan ungarna och Claes. Sen försökte vi också stoppa Joanna några (hundra) gånger från att blåsa ut adventsljusen, och sen tända dem lika många gånger igen. ”Bra” kanske man också kan definiera på lite olika sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.